//scoaladeartemartiale.ro/wp-content/uploads/2018/01/r0_183_3576_2194_w1200_h678_fmax.jpg

KRAV MAGA

Krav-Maga a fost creat de Imi Lichtenfeld ca arta martiala. Reprezinta cumulul experientelor de o viata ca sportiv, soldat si instructor în armata israeliana. Tehnicile eficiente se impletesc cu principiile generale intr-un sistem complet de autoaparare si conduita, un stil de viata. Scoala Kangal Fight isi propune sa aduca Krav-Maga in Constanta promovand autocunoasterea, autocontrolul si principiile morale frumoase.

Cursurile de Krav Maga se vor organiza obligatoriu in kimono si desculti pe tatami. Pentru a inregistra progresele inregistrate de catre cursanti, acestia vor sustine periodic examene (teorie si practica) in urma carora vor primi centuri:

  • galbenă - 6 luni de la înscrierea la cursuri
  • portocalie - 9 luni de la primirea centurii anterioare
  • verde - 12 luni de la primirea centurii anterioare
  • albastră - 12 luni de la primirea centurii anterioare
  • maro - 12 luni de la primirea centurii anterioare
  • neagră - 12 luni de la primirea centurii anterioare

Centurile vor fi oferite doar de catre un instructor cu centura neagra. In lume exista multe scoli de Krav-Maga, fiecare cu reguli de functionare, sisteme de pregatire si de evaluare diferite. Astfel, centurile sunt recunoscute exclusiv de catre scoala respectiva.

//scoaladeartemartiale.ro/wp-content/uploads/2018/09/Logo_webs_Starkangal.png

Societatea STARKANGAL FIGHT SRL a fost infiintata in scopul derularii unui proiect privind constituirea unei Scoli de Arte Martiale (Kangal Fight), avand ca obiectiv desfasurarea cursurilor de autoaparare pentru copii, tineri si adulti.