//scoaladeartemartiale.ro/wp-content/uploads/2018/02/kickbox_by_mody_elmalky-d4cx8rj.jpg

KICKBOX

KICKBOXUL este un stil de arte martiale caracterizat prin lupta in picioare (stand up), care contine elemente provenite din karate, muay thai si box. Loviturile permise sunt cele de pumn si de picior, lovituri de genunchi fiind permise in functie de regulament.

Acesta este practicat ca sport de performanta, pentru imbunatatirea conditiei fizice sau pentru deprinderea de cunostiinte de autoaparare.

Efectele vizibile pozitive asupra fizicului si mentalului, deprinderea rapida a cunostintelor si nu in ultimul rand spectaculozitatea competitiilor au facut ca Kickboxul sa fie una din cele mai populare arte martiale ale ultimilor ani.

Antrenamentele noastre au o durata medie de 90 min si se desfasoara in 2 grupe, create in functie de intensitatea si nivelul tehnic al antrenamentului. Acestea contin: lucru la sac, palmare, paos, exercitii cu partener, sparring in ring, exercitii cardio si pentru dezvoltare musculara, stretching.

Grupa de incepatori ofera initierea in acest stil, indiferent de varsta sau pregatire. Se urmaresc astfel, studierea tehnicilor si strategiilor de baza, imbunatatirea conditiei fizice si dezvoltarea sportivului pana la posibilitatea de promovare in grupa de avansati.

Grupa de avansati este orientata in special catre cei care doresc sa faca performanta in Kickboxing. Intensitatea antrenamentului, nivelul tehnic si de contact sunt ridicate.

//scoaladeartemartiale.ro/wp-content/uploads/2018/09/Logo_webs_Starkangal.png

Societatea STARKANGAL FIGHT SRL a fost infiintata in scopul derularii unui proiect privind constituirea unei Scoli de Arte Martiale (Kangal Fight), avand ca obiectiv desfasurarea cursurilor de autoaparare pentru copii, tineri si adulti.