//scoaladeartemartiale.ro/wp-content/uploads/2018/02/abonament-autoaparare-copii-beyond-sports-4.jpg

Jiu Jitsu Group

In contextul societatii actuale se impune acordarea de atentie activitatilor sportive si a disciplinei la copii. Programul scolar prelungit, orele de munca ale parintilor si multitudinea de tentatii extrascolare pot duce la omiterea educatiei fizice din educatia copilului, fapt care poate avea consecinte nefaste asupra dezvoltarii acestuia.

Cursul de autoaparare pentru copii se defineste prin activitate fizica intensa dar mai ales prin inocularea respectului, disciplinei si evidentierea potentialului specific fiecarui copil.

Se studiaza astfel elemente din arte martiale ca si jiu-jitsu, karate, kickbox sau muay thai, combinate cu jocuri care au ca rol dezvoltarea abilitatilor fizice si creerea unei atmosfere pozitive si relaxate!

Astfel avantajele participarii copilului la aceste cursuri sunt:

  • Dezvoltarea calitatilor motrice şi functionale, a coordonării mişcarilor, a echilibrului, a capacitătii de orientare în spaţiu
  • Formarea deprinderilor de organizare, sustinere şi colaborare, a spiritului de initiativă şi perseverentă în atingerea scopului
  • Intarirea sanatatii si a capacitatii de munca si dezvoltarea fizica armonioasa
  • Dezvoltarea creativitatii, adaptabilitatii si a spiritului de echipa
  • Cultivarea respectului si atentiei pentru profesor, specifice artelor martiale japoneze
  • Deprinderea de tehnici de autoaparare impotriva loviturilor sau procedeelor de imobilizare si deprinderea principalelor lovituri utilizate in artele martiale.

Participarea la antrenamente nu depinde de sex, greutate sau forta, munca si deprinderea unei tehnici corecte fiind singurele conditii pentru obtinerea de rezultate.

//scoaladeartemartiale.ro/wp-content/uploads/2018/09/Logo_webs_Starkangal.png

Societatea STARKANGAL FIGHT SRL a fost infiintata in scopul derularii unui proiect privind constituirea unei Scoli de Arte Martiale (Kangal Fight), avand ca obiectiv desfasurarea cursurilor de autoaparare pentru copii, tineri si adulti.