Societatea STARKANGAL FIGHT SRL a fost infiintata in scopul derularii unui proiect privind constituirea unei Scoli de Arte Martiale (Kangal Fight), avand ca obiectiv desfasurarea cursurilor de autoaparare pentru copii, tineri si adulti. Practicarea artelor martiale inseamna in principal dezvoltarea unei constiinte superioare, in armonie cu mediul inconjurator si autocontrol realizat prin exercitii fizice si mentale – considerate esenta acestor cursuri.

Ca urmare a participarii la cursurile noastre, elevii Scolii Kangal Fight vor beneficia de intarirea sanatatii si a capacitatii de munca, dezvoltarea fizica armonioasa, eliberarea stresului, dezvoltarea spiritului de initiativa si perseverenta in atingerea scopurilor.

Misiunea societatii si in speta, a Scolii Kangal Fight este organizarea de cursuri cu accentul pus pe un stil de viata sanatos din punct de vedere fizic, mental si emotional ce va fi obtinut prin educatie sportiva.

Valorile constante ale Scolii Kangal Fight, indiferent de stilul practicat si de varsta clientilor, sunt: disciplina, seriozitatea, respectul, dezvoltarea si conditionarea fizica, dezvoltarea mentala si performanta sportiva.

Motto-ul Scolii Kangal Fight este ”oricine nu se teme sa esueze este un invingator” – de pus si in home page!

Sistemul de lucru la orele de grup este organizat pe module si grade de dificulatate (incepatori,   intermediari  si avansati), intotdeauna inainte de inceperea modului exista o sesiune de inscrieri ce presupune rezervare telefonic, asistarea gratuit la una dintre lectiile altei grupe, iar dupa ce sunt siguri ca vor continua, urmeaza achitarea abonamentului pentru care s-a optat (lunar, trimestrial, semestrial sau anual).

Cursurile vor fi organizate pentru grupe de maxim 10 sau 12 persoane cu instructori luptatori profesionisti si pedagogi excelenti, concursuri si demonstratii de lupta sau alte servicii personalizate, de cate 3 ori pe saptamana, a cate 2 ore/zi.

De asemenea, vor fi organizate competitii sportive intre amatori dar si intre profesionisti in domeniu.

 

 

Principalele avantaje oferite de Scoala Kangal Fight:
-Raport calitate-pret exceptional. La abonamentul de 100 lei/luna pentru copii si tineri, respectiv, 150 lei pentru adulti, clientii au cursuri/antrenament pana la 3 zile/saptamana fata de majoritatea clientilor ce, la acelasi pret, se incadreaza in 2 zile. Calitatea superioara a serviciilor oferite este data de instructori calificati in domeniul predat.
-In cadrul Scolii Kangal Fight, sunt reunite la un loc mai multe stiluri/tehnici din domeniul artelor martiale fata de alti concurenti ce sunt axati in special doar pe 2-3 stiluri.
-Scoala Kangal Fight vine pe piata din Constanta cu servicii noi traduse in cursuri noi, utile de-o potriva atat adultilor cat si copiilor, inclusiv femeilor prin KRAV MAGA pe baza principiului autoapararii, autocontrolului, autocunoasterii si infrangerii fricii. Derivat din KRAV MAGA este KRAV MAGA BODY-BUILDING ce va fi axat mai mult pe partea de fitness, pe arderea de calorii, un antrenament intensiv si distractiv.
-Soala Kangal Fight se va dezvolta si pe segmentul dedicat angajatorilor – prin organizarea de teambuilding-uri angajatilor acestora unde accentul va fi pe cresterea increderii de sine, revigorare psihica si fizica, imbunatatirea comunicarii intre membrii grupului, etc, in incinta scolii, chiar in interiorul ringului sau intr-un mediu relaxant, pe plaja la mare sau la munte.
-O data pe luna, Scoala Kangal Fight va oferi gratuit cursuri copiilor si tinerilor institutionalizati. Acestia vor invata pe baza diferitelor stiluri disciplina, respectul, integrarea in grup, sa fie mereu corecti, fairplay, principii ce ii vor ajuta in viata dupa ce vor parasi centrele.

-Elevii talentati vor fi ajutati sa se specializeze si sa aiba o profesie in domeniul artelor martiale. Scoala Kangal Fight va beneficia de o colaborare cu o asociatie de mare anvergura in domeniu.

-Ca element de noutate pe care Scoala Kangal Fight il aduce in plus pe piata din Romania, si in special, in Constanta, este arta sportului.

-Atat copiii cat si adultii vor beneficia de recomandari, sugestii din partea unui nutritionist cu care va colabora Scoala Kangal Fight in vederea adoptarii unui stil de viata sanatos si din punct de vedere alimentar.

-Vor fi organizate competitii sportive, in vederea recunoasterii meritelor celor mai buni elevi

- Cursurile ce au ca tema diferite tehnici din domeniul artelor martiale vor fi transpuse in programe speciale pentru pregatirea si antrenarea personalului firmelor de paza si protectie, aceasta fiind obligatorie prin lege.

Sali

Director
Sali

What clients say


//scoaladeartemartiale.ro/wp-content/uploads/2018/09/Logo_webs_Starkangal.png

Societatea STARKANGAL FIGHT SRL a fost infiintata in scopul derularii unui proiect privind constituirea unei Scoli de Arte Martiale (Kangal Fight), avand ca obiectiv desfasurarea cursurilor de autoaparare pentru copii, tineri si adulti.